Behandelingen

Ons lichaam is uniek en heeft een groot zelfhelend vermogen, maar door stress en onrust kan dit uit balans raken. Daardoor kun je huidklachten krijgen, maar ook stijve spieren, hoofdpijn, innerlijke onrust of vermoeidheid. In mijn behandelingen werk ik van binnenuit aan jouw zelfhelend vermogen, zodat je aan de buitenkant het resultaat gaat zien. Meer innerlijke en uiterlijke beauty in de vorm van een stralende huid en meer energie. 

 

Ik vertrouw op eeuwenoude schoonheidsrituelen, passend gemaakt voor wat jij als moderne zelfbewuste vrouw nodig hebt. Met natuurzuivere en 100% organische producten zorg ik voor duurzame huidverbetering.

 

Geen quick fix, maar een stralende, gezonde en jonger uitziende huid op de lange termijn.

 

 

"Skin glows, where energy flows"

Blossom Treatment

Is de meest uitgebreide en een stilte behandeling. Tijdens deze behandeling kom jij volledig tot rust en ervaar je optimale huidverbetering. Vooraf bespreken we kort waar jij op wilt focussen en dan gaan we aan de slag. We starten met een 4-delig reiniging/peeling ritueel waarbij al wordt gevoeld waar eventueel spierknoopjes zich bevinden en starten we alvast met het losmaken door de doorbloeding op gang te helpen. Bij deze behandeling worden ook je arm en nek gemasseerd.

Flourish Treatment

Is een complete en een stilte behandeling. Vooraf bespreken we kort waar jij op wilt focussen en dan gaan we aan de slag. We starten met een 3-delig reiniging/peeling ritueel waarbij al wordt gevoeld waar eventueel spierknoopjes zich bevinden en starten we alvast met het losmaken door de doorbloeding op gang te helpen. Hierbij is het aan jou de keuze waar ik op werk, dit kan zijn fijne lijntjes rond de ogen, rond de mond, op het voorhoofd of je nek.

Bloom Treatment

Is een basis behandeling waarbij tijdens het reiniging/peeling ritueel wel grepen van de Organic Touch worden gebruikt, maar er zit niet echt een massage bij.