Clephar

content image

Omdat ik zelf een lange tijd last heb gehad van een huidprobleem in combinatie met een hele gevoelige huid die op bijna alles reageert, ben ik op zoek gegaan naar een producten lijn die past bij mijn visie maar ook goed is voor een huid. 

Ik heb voor Clephar gekozen omdat de hydrolipide laag van de huid gerespecteerd wordt en omdat er geen grote focus ligt op peelings waarbij deze beschermlaag kapot wordt gemaakt. 

Bij Clephar hebben ze een groot scala aan behandelingen. Zo hebben ze onder andere een speciale behandeling  voor mensen die in een oncologie traject zitten om toch de huid zo goed mogelijk te ondersteunen.

Alle producten zijn hypoallergeen maar hebben wel hoge concentraties werkstoffen, dus als je jarenlang een crème gebruikt waar dit niet in zit kan het zijn dat je huid reageert.

Clephar dermatocosmetica biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. Clephar is een farmaceutisch huidverbeteringsmerk en beschikt naast een zeer hoge dosering aan actieve werkstoffen over unieke transport- en stabiliseringssystemen die een belangrijke rol spelen in het huidverbeteringsproces. 
 

Clephar is een vegan skincare lijn. Dit betekent dat onze producten en ingredienten niet op dieren worden of zijn getest en dat er geen dierlijke werkstoffen in zijn verwerkt!

Waarom werken wij met Clephar?

1.Dermatocosmetica (cosmeceuticals)

2.Innovatieve transport- en stabiliseringssystemen

3.100% vrij van:

  • Minerale oliën
  • Parabenen
  • Formaldehyde derivaten
  • Propyleen Glycol
  • Imidazolidyn Ureum
  • GMO’s
  • Dierlijke werkstoffen

4.Gebruik van huideigen celstructuren en werkstoffen

5.Farmaceutische basis & kwaliteitsnormen

6.Natuurlijke parfums en basis oliën uit de Provence

7.Gegarandeerde huidverbetering

8.Hypoallergene producten