Je huid is de spiegel van wat er zich in jouw hoofd en lichaam afspeelt. 

Bij de Meet & Treat kijk ik naar hoe jij binnenkomt en wat jouw hoofd en lijf nodig hebben. Na het intake gesprek werk ik met 100% toewijding, kennis en aandacht aan jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. 

In de 60 minuten die je beleeft in mijn behandeling zet ik je weer terug in het hier en nu, doordat je met je aandacht volledig naar je lichaam gaat, ga je automatisch uit je hoofd. 

Het verleden en de toekomst bestaan even niet meer en alles wat zo belangrijk leek valt helemaal weg. Je gaat terug naar het voelen. Stress, onzekerheid, twijfel, en angst maken plaats voor kracht, liefde, ontspanning, eenheid, rust, focus en glow. Want vaak is alles wat je nodig hebt een reminder.

Tijdens de behandeling maak je kennis met de eerste stap richting gracefull-aging. De behandeling wordt op maat gemaakt met de producten van Éminence. Maar dat niet alleen met rustige en diepe massages worden verklevingen en verhardingen in jouw spier- en bindweefsel opgelost. Hierdoor vebetert de gehele conditie van jouw huid