Milu

content image

Hello gorgeous, nice to meet you!

 

MILU is uw persoonlijke gids in de wereld van schoonheid, een wereld die je nog moet ontdekken. 

 

De wereld zit vol met schatten en MILU laat je met deze kennismaken!

 

In Zuid-Korea is de dagelijkse routine niet compleet zonder deze must-haves: bladmaskers. Bladmaskers zijn te vinden in een reeks materialen, met veel ster-ingrediënten om aan uw persoonlijke huidbehoeften te voldoen. MILU is een aanvulling op uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. MILU ondersteunt je bij elk moment dat je huid die extra boost nodig heeft. 

 

So just sit back, relax and enjoy these treats for your skin! 

content image

Zeg hallo tegen hydratatie! Dit bladmasker van microvezels bevat een mooi en romig serum voor ultieme hydratatie en voeding van de huid. Breng het masker aan op een gereinigde huid, passend rondom uw ogen, neus en mond. Geniet 15 - 20 minuten van volledige ontspanning tijdens het inwerken, heel fijn na een lange dag werken. Perfect voor de droge en dorstige huid! 

content image

Ga voor je detox! Dit bubbelende bamboebladmasker is wat je huid nodig heeft voor diepe reiniging en geeft je die extra poriezorg en olieregeling. De poriën worden heerlijk gereinigd en mooi samen gerokken tot een nauwelijks zichtbare poriestructuur. Daarnaast wordt ook het olielaagje wat standaart op de huid ligt gereguleerd tot een natuurlijke huidglans. Perfect om je huid te ontgiften en kristalhelder te laten!

content image

Het rijke serum in dit bladmasker met microvezels helpt de elasticiteit te herstellen en laat uw huid verjongd en opgelift voelen. Breng het anti-age masker vanaf de kin naar de wangen naar het voorhoofd aan, en houdt het masker tijdens het aanbrengen stevig strak vast. Door het masker strak van beneden naar boven aan te brengen, creeërt u een extra liftend effect. Heerlijk voor een rijpe huid die een boost kan gebruiken!

content image

Deze hydrogel oogpads zullen de tere huid onder uw ogen opvrolijken en hydrateren en fijne lijntjes helpen verminderen. Vergeet de gauwe kleur van lange werkdagen en korte nachten rondom de ogen, en laat ze weer lekker stralen! De oogpad kunnen 2 tot 3 keer per week aangebracht worden, en mogen 15 - 20 minuten lekker inwerken. In deze tussentijd kunt u een van de MILU sheet maskers aanbrengen om niet alleen de ogen maar ook de rest van het gezicht heerlijk te verwennen.