Ik ben Maroushah, Holistisch Orthomoleculair Huidspecialist. 

 

Vanaf 2007 tot 2015 heb ik last gehad van hele erge acne (en daarmee bedoel ik niet een paar kleine puistjes maar echt de grote ontstekingen). Dit bracht niet alleen de ongemakken van acne mee maar ook een mindset (te danken aan de social media waar alles perfect was) die niet al te best was.

Ondanks dat probeerde ik van alles om dit te verminderen, helaas kwam ik er tijdens die zoektocht achter dat veel producten je huidprobleem alleen nog maar erger maken. (Hier vind je een E-book met alle ingrediënten die je het best kunt vermijden).

 

Door het jaren vinden dat ik niet goed genoeg was, omdat mijn huid niet perfect was en ik het daardoor niet waard was. Ben ik me maar al te bewust wat het met je doet als je jezelf niet goed voelt/vindt.

"Real skin has texture, pores and even the occasional blemish. The goal is healthy skin, not a perfect skin."

 

Ik wil met Skin Cura iets unieks neerzetten en niet één van de zoveel salons zijn. Maar ik wil dieper, ik ben er namelijk van overtuigd dat alles met elkaar verbonden is. En dat die Ayurveda en Chinese Geneeskunde die al duizenden jaren bestaan zo gek nog niet zijn.

Sinds ik me hier in ben gaan verdiepen, zie ik steeds meer de connecties en ik vind het prachtig om mensen ook op een net iets andere manier te kunnen helpen.

 

Mijn focus ligt op body • mind •  skin.

Door het zien van het geheel of het totale plaatje, de connecties, de holistische kant vind ik mijn werk prachtig. Samen kijken gaan we kijken naar het totale plaatje om jou zo goed mogelijk te helpen. Ik neem uitgebreid de tijd voor jou en bied graag een luisterend oor. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, vakkundig en eerlijk advies staan bij mij op nummer één.

“An empty lantern provides no light. Selfcare is the fuel that allows your light to shine bright”

DE PRAKTIJK

De naam Skin Cura is een samentrekking uit het Engels en Latijns. Skin betekent huid en Cura staat voor verzorging. Skin Cura betekend dus letterlijk huidverzorging.

Het is belangrijk voor mij om jou te helpen naar een gezonde huid. "Real skin has texture, pores and even the occasional blemish. The goal is healthy skin, not a perfect skin."

Ik geloof in het zelfherstellende vermogen van de huid en dat met de juiste begeleiding en verzorging je een stralende gezonde huid kan krijgen. Daarom wordt er in de praktijk niet gewerkt met injecties of een cosmetisch arts.

ÉMINENCE ORGANIC SKINCARE

100% biologisch

Deze unieke lijn staat bekend om zijn helende werking van onbewerkte pure ingrediënten, De producten zijn 100% biologische, organisch, raw en puur. Huidverbetering op hoog niveau met een weldadig wellness gevoel door de bijzondere deep tissue massage technieken in de treatments.

  • Met de hand geplukte groente, kruiden en vruchten die onverdund worden verwerkt.
  • Watervrij en daardoor lang houdbaar.
  • Sterke werking van de ingrediënten die zelfs de bloedbaan kunnen bereiken.
  • Voor elk verkocht product wordt er een boom gepland.
  • Pure onbewerkte producten uit de natuur.
  • Nieuwe texturen en geurbelevingen.