Trust the magic of new beginnings 

In de periode van 2007 tot 2015 heb ik zwaar geleden onder ernstige acne, wat niet alleen fysiek pijnlijk was, maar ook mentaal uitdagend. In een wereld waar perfectie de norm leek te zijn, voelde ik me minderwaardig door mijn imperfecte huid.

Sociale media versterkten deze gevoelens, waardoor mijn strijd met acne nog moeilijker werd. Maar deze ervaring heeft me geleerd hoe waardevol zelfacceptatie is. Ik begrijp de impact van het niet goed voelen over jezelf en heb geleerd dat het niet alleen om fysieke ongemakken gaat, maar ook om emotionele last. Dit heeft mijn missie gevormd.

De quote "Real skin has texture, pores and even the occasional blemish. The goal is healthy skin, not a perfect skin." resoneert diep bij mij. Het herinnert me eraan dat perfectie niet het doel moet zijn, maar gezonde, stralende huid.

Deze persoonlijke reis heeft me geïnspireerd om anderen te helpen dezelfde weg naar zelfacceptatie te bewandelen. Bij Skin Cura streven we naar meer dan perfectie; we streven naar gezondheid, zelfvertrouwen en innerlijke schoonheid.

 

Maroushah | Holistish Huidspecialist

Skincare is my sacred practice.

ÉMINENCE ORGANIC SKINCARE

100% puur natuur

Ontdek de genezende kracht van onbewerkte, pure ingrediënten met onze unieke lijn. Onze producten zijn volledig biologisch, organisch, rauw en puur. We bieden huidverbetering van topkwaliteit, gecombineerd met een zalig wellnessgevoel dankzij onze bijzondere deep tissue massage technieken in onze behandelingen.

We gebruiken met de hand geplukte groenten, kruiden en vruchten die onverdund worden verwerkt. Onze formules zijn watervrij, wat zorgt voor een langere houdbaarheid. De krachtige werking van onze ingrediënten kan zelfs de bloedbaan bereiken. En als kers op de taart: voor elk verkocht product planten we een boom.

Ontdek de puurheid van onze producten, rechtstreeks uit de natuur. Laat je verrassen door nieuwe texturen en geuren terwijl je jezelf onderdompelt in een echt verwenmoment. Laat je meevoeren door heerlijke geuren en ga op een reis van zelfverzorging met onze skincare.