Skin Cura

Huidspecialist

Mijn naam is Maroushah Advocaat, holistisch orthomoleculair huidspecialist en eigenaresse van Skin Cura. Met SC wilde ik iets unieks neerzetten en niet één van de zoveel salons zijn. Daarom ga ik een stapje verder dan alleen huidverzorging. Ik ben gespecialiseerd in well-aging en verschillende huidproblemen.

 

Vroeger heb ik vanaf groep 8 tot einde van mijn opleiding schoonheidsspecialist veel last gehad van acne (en daarmee bedoel ik niet een paar kleine puistjes maar echt de grote ontstekingen). Ik weet daardoor hoe onzeker je je kan voelen als je last hebt van een huidprobleem. Al jaren ben ik bezig geweest met het zoeken naar producten of manieren om mijn huid te verbeteren. En tijdens mijn zoektocht kwam ik er achter dat heel veel producten die we ‘gewoon’ smeren eigenlijk huidproblemen zelfs erger kunnen maken.

Mijn focus met SC ligt op het verbeteren en gezond maken van jouw huid met de beste producten en behandelingen. Als jij opzoek bent naar een praktijk die werkt met natuurlijke producten die het zelfhelende vermogen van jouw huid stimuleren? Dan ben je bij Skin Cura aan het juiste adres!

 

Ik ben ontzettend gepassioneerd en perfectionistisch, werk heel nauwkeurig en streef naar het allerbeste resultaat. Ik neem uitgebreid de tijd voor jou en bied graag een luisterend oor. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, vakkundig en eerlijk advies staan bij mij op nummer één.

Ik ben altijd opzoek naar de beste producten en behandelingen van hoge kwaliteit. Daarom volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen om de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren en om mijn kennis up-to-date te houden. Zie ik jou binnenkort in de praktijk?

ÉMINENCE ORGANIC SKINCARE

100% biologisch

Deze unieke lijn staat bekend om zijn helende werking van onbewerkte pure ingrediënten, De producten zijn 100% biologische, organisch, raw en puur. Huidverbetering op hoog niveau met een weldadig wellness gevoel door de bijzondere deep tissue massage technieken in de treatments.

  • Met de hand geplukte groente, kruiden en vruchten die onverdund worden verwerkt.
  • Watervrij en daardoor lang houdbaar.
  • Sterke werking van de ingrediënten die zelfs de bloedbaan kunnen bereiken.
  • Voor elk verkocht product wordt er een boom gepland.
  • Pure onbewerkte producten uit de natuur.
  • Nieuwe texturen en geurbelevingen.

 

DE PRAKTIJK

De naam Skin Cura is een samentrekking uit het Engels en Latijns. Skin betekent huid en Cura staat voor verzorging. Skin Cura betekend dus letterlijk huidverzorging.

Het is belangrijk voor mij om jou te helpen naar een gezonde huid. "Real skin has texture, pores and even the occasional blemish. The goal is healthy skin, not a perfect skin."

Ik geloof in het zelfherstellende vermogen van de huid en dat met de juiste begeleiding en verzorging je een stralende gezonde huid kan krijgen. Daarom wordt er in de praktijk niet gewerkt met injecties of een cosmetisch arts.