Energetic Facelift

Tijdens de Energetic Facelift worden verklevingen en blokkades in het bindweefsel opgeheven, wat leidt tot een verbeterde doorbloeding.

Dit proces stimuleert de huid om de aanmaak en kwaliteit van hyaluronzuur, collageen en elastinevezels te bevorderen, wat resulteert in een verbeterde structuur en soepelheid van de huid. Hierdoor worden zichtbare tekenen van veroudering, zoals rimpels en verslapping, verminderd.

De Energetic Facelift is een krachtige techniek die niet alleen fysiek welzijn bevordert, maar ook bijdraagt aan emotionele gezondheid door het vrijmaken van opgeslagen spanningen en trauma's in de fascia.

Met directe effecten zoals een verbeterde huidstructuur en soepelheid, biedt deze behandeling een holistische benadering van gezondheid en schoonheid.

Fascia is a thin casing of connective tissue that surrounds and holds every organ, blood vessel, bone, nerve fiber and muscle in place.

Slow down, relax and let go

Een uniek aspect van de Energetic Facelift is de nadruk op de connectie tussen lichaam en geest. Emoties en trauma's kunnen zich fysiek manifesteren en worden opgeslagen in de fascia.

Chronische spanning en stress kunnen leiden tot aanhoudende spierspanning en veranderingen in de fascia, wat resulteert in pijn en verminderde mobiliteit.

Door de Energetic Facelift behandeling kunnen deze spanningen worden vrijgemaakt, wat niet alleen fysieke verlichting biedt, maar ook emotionele verlichting kan brengen.

Je kan tijdens de behandeling door je hele lichaam van alles voelen, laat het toe en ervaar de release.